18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle Okulumuzda Tarih öğretmeni Emre Türelik, 12/B öğrencileriyle birlikte pano çalışması icra etmiştir.Sınıflarımızda Çanakkale Cephesi ile ilgili bilgilendirmeler olmuş.Bu kapsamda Bakanlığımızın oluşturmuş olduğu 18martetkinlikleri.com adresinden Bir Askerin Kızına Yazdığı Mektup okulumuz öğrencisi Meryem Odabaş tarafından okunmuştur.57.Alay ile ilgili belgesel gösterimi izletilmiştir.

18.03.2024 30